2020-12-21 08:07:51• hírek • Szatmár.ro

Rangos elismerésben részesült Cristina Bala, a Stea Egyesület vezetője

Rangos elismeréssel jutalmazták Cristina Balat, a Stea Egyesület vezetőjét a múlt héten szervezett Civil Szervezetek Gyermekjogi Gáláján – tájékoztat az egyesület közleménye.

A lengyel pedagógus, Janusz Korczak munkássága nyomán létrehozott kezdeményezés idén immár 11. alkalmához érkezett, ezúttal viszont, a járványügyi kockázat miatt az online térben került megszervezésre, több mint 100 személy részvételével.

A díjazottak között mások mellett, Cristina Bala, a szatmárnémetiben működő Stea Egyesület vezetőjének neve is szerepelt. A szervezők, a Gyermekekért Működő Civilszervezetek Egyesülete és a Bukaresti Lengyel Intézet "Civilszervezeti Szakemberek" díjával tüntették ki Balat.

Az immár több mint egy évtizedes hagyományokkal bíró Korczak Gyermekjogi Díjak ismerté és elismerté váltak úgy országos, mint nemzetközi szinten. A gála díjazottjai így méltán büszkélkedhetnek munkájuk eredményeivel.

Bala szerint ez a díj nem a saját, sokkal inkább a Stea Egyesület munkáját értékeli, hiszen az eredményes munka hátterében egy jól felkészült csapat áll, így az elismerés is ugyanúgy mindenkié.

Gratulálunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: